Om Ivars Herreværelse

 
Ivars Herreværelse tilbyder intimkoncerter, henvendt til et ældre publikum, mænd som kvinder. Koncerterne er især for seniorer, som kan have svært ved at komme til lignende arrangementer, men alle seniorer er selvfølgelig velkomne. Koncerterne foregår i Ivar Sørensens hyggelige herreværelse, som med sin specielle indretning indbyder til en hjemlig koncert.
 

Ivar spiller på sit store, flotte flygel og har besøg af skiftende solister. Solisterne synger sange fra den danske og svenske sangskat, krydret med franske og amerikanske evergreens.
Seniorersangbogen bruges flittig når Ivar spiller op til fællessang. Ivar krydrer koncerterne med små anekdoter fra et langt musikerliv. Intet er planlagt på forhånd, så selv ikke musikerne ved, hvad eftermiddagen byder på. I pausen serverer koncertens frivillige kaffe/the og kage, mens Ivar tager sig tid til at hilse på gæsterne.
 
 
 
Om Ivar
Ivar Sørensen er født i 1943. Han har spillet klaver siden han var 2 år gammel, dog har han aldrig lært at læse noder, derfor spiller han udelukkende efter gehør. Ivar har levet af musik i over 50 år og hver sommer i 25 år har han spillet i Skagen. I perioden 1979-1987 spillede Ivar på Jacob’s BQ, og et andet sted i hans CV ser man, at han også har været kapelmester på krydstogtskibe.
 
 
Lokalerne
Ivar købte i 1982 lokalerne, som tidligere har været ejet af Aarhus Teater og istandsatte dem. Her har han kunnet bestemme selv og det er der kommet en spændende, maritim hule ud af. Lokalerne bærer præg af mange års kreativitet. Bl.a. kan man se mange af Ivars egne farvestrålende malerier, som pryder væggene.
 

Vi glæder os til at byde jer velkommen til en musikalsk og helt uforglemmelig eftermiddag!